De Aanwinst Rotterdam - kunststofkozijnen - timmerwerken - vastgoedonderhoud - insectenhorren

Kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur, zijn weersbestendig en onderhoudsarm. Zij bieden u een perfecte warmte- en geluidsisolatie, waardoor u de energiekosten optimaal kunt verminderen.

De kozijnen zijn leverbaar in een blokprofiel of T-profiel (zie onderstaande afbeeldingen) en verkrijgbaar met een houtnerfstructuur in alle gewenste kleuren dat ervoor zorgt dat onze ramen en deuren niet van houten kozijnen te onderscheiden zijn.

Ten behoeve van de deuren is een groot assortiment voordeurvullingen en beslag verkrijgbaar. Daarnaast kunnen wij de bijpassende horren voor u leveren en plaatsen in de kleur van het kozijn.
De kozijnen en de beglazing worden geleverd onder KOMO-keur. Op de geleverde kunststof kozijnen zit een garantie van maar liefst 10 jaar en op het hang- en sluitwerk ontvangt u een garantie van 3 jaar. Het hang- en sluitwerk kan tevens geleverd worden met het politiekeurmerk Veilig Wonen. De kozijnen worden standaard voorzien van HR++ beglazing.
DE AANWINST heeft al ruim 20 jaar ervaring in de levering en montage van kunststof kozijnen en deuren. Door eigen import kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Bekijk technische informatie


T-profiel en blokprofiel

Bekijk enkele afbeeldingen


Klik op de afbeelding om een vergroting te kunnen bekijken.

images plisse4g

U kunt altijd contact opnemen als u meer informatie wenst.
DSC04092 DSC04093 DSC04094 Nowy obraz 2 Nowy obraz 3 Winkel_NLplus nieuw 4 Doorsnede gealan 2 Doorsnede Gealan images (1) images (2)

Overzicht